• Binnen 24 uur een reactie of advies
  • Gratis verzending boven vijfenzeventig euro
  • Kortingscode BLOOMING30 voor 30% korting!

Comme Ça Skincare

Gepubliceerd op 13 juni 2021 om 11:40

Op mijn zoektocht naar natuurlijke skincare kwam ik het prachtige (Nederlandse!) merk Comme Ça tegen. Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt door de op het eerste gezicht natuurlijke ingrediënten en de mooie pastelkleurtjes. Ik heb contact gezocht met de eigenaresse èn ontwikkelaar van dit merk: Charlotte Seijerlin. Een knappe Nederlandse dame met Franse roots. Wat een leuk telefoongesprek was dat! Meteen voelde ik een klik. Ook was ik instant hebberig om haar producten te gebruiken en wie weet te gaan verkopen...

 

Een paar dagen later ontving ik dit prachtige doosje met haar 3 signature producten. Nou vraag ik je.. Beeldig hè?!

 

Daarna werd het nog leuker: ik heb ze getest. En wel heel uitgebreid. 's Morgens gebruik  ik eerst Le Youth Serum samen met La Vitamine C Powder. Le Youth Serum is een heel fijn serum: een dunne gouden olie. Zó zacht op je huid.. en de geur is heel fijn en subtiel: een zachte vanillegeur. Le Youth Serum is een delicate mix van plantaardige oliën, algen en plantenextracten. Het belooft de huid te verzorgen, te voeden en te kalmeren (vanille). Ook geeft de olie een subtiele glas. Zo vermindert Le Youth Serum het zichtbaar zijn van fijne lijntjes.

 

Zoals ik al schreef vermeng ik Le Youth Serum met La Vitamine C Powder. La. Vitamine C Powder is zoals de naam al zegt een fijn poeder. Het bevat Vitamine C en Ferulic Acid. Deze combinatie geeft een krachtig anti-oxiderend poeder wat zorgt voor vermindering van littekens van acné en rosacea, bescherming tegen zonschade, vermindering van fijne lijntjes, minder zichtbare hyperpigmentatie en een verbetering van de natuurlijke huidbarièrre.

Het samenvoegen van deze 2 producten doe ik als volgt: ik schud het flesje La Vitamine C Powder 2 tot 3 keer in mijn handpalm. Daar druppel ik een klein beetje water (paar druppels) op en wrijf met mijn vingertop tot La Vitamine C Powder is opgelost. Daar doe ik 3 tot 4 druppels Le Youth Serum bij en met mijn vinger vermeng ik ze goed. Daarna tip ik  op mijn gehele gezicht en hals wat van de producten en masseer ze zachtjes in. Het gebied rond de ogen neem ik voorzichtig mee. Ik vind de combinatie van het serum en het poeder top. De eerste dagen voelde mijn huid zelfs en beetje tintelend na het aanbrengen van deze combinatie. Het gevoel dat er ècht iets gebeurt met de huid is geweldig!

 

 

Als dat lekker ingetrokken is volgt La Prickly Pear Sead Oil. Ik doe een paar druppels in mijn handpalm en verdeel de olie over mijn hele gezicht en hals. De dunne huid rond de ogen sla ik zeker niet over: de vitamine K in de olie zorgt voor de vermindering van donkere kringen. Dat is zeer welkom voor mij, want die heb ik al snel;)  Verder belooft La Prickly Pear Sead Oil de huid te verzorgen en te verzachten, te kalmeren, hyperpigmentatie te verminderen en fijne lijntjes te voorkomen. Daarnaast zorgen Vitamine E en Vitamine A voor bescherming tegen vrije radicalen en wordt de elasticiteit van de huid verbeterd.  Ik hou heel erg van het gevoel van olie op mijn huid en masseer het product lekker in. De olie ruikt heel subtiel naar cactusvijg (ooit weleens geroken? GEWELDIG!).  Ik heb best een droge en vochtarme huid. De olie blijft niet op de huid liggen maar trekt vrij snel in. Na het aanbrengen van deze 3 geweldige producten voelt mijn huid gevoed, zacht en mijn huid glanst een beetje. De perfecte basis om make up aan te brengen, maar feitelijk ziet de huid er al stralend uit nu!

 

Charlotte is druk bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van haar lijn. Ik weet zeker dat er meer fantastische Comme Ça skincare aan gaat komen. Le Youth Serum, La Vitamine C Powder en La Prickly Pear Serum zijn al te koop in mijn webshop.  Als er een nieuw product te koop is zul je het zeker hier lezen!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.