• Binnen 24 uur een reactie of advies
  • Gratis verzending boven vijfenzeventig euro
  • Kortingscode BLOOMING30 voor 30% korting!

NUI

 

We houden ervan om de kleuren van deze wereld op onze lippen en op onze huid te dragen. Een felrode lippenstift kan een saaie avond in een wilde nacht veranderen. De juiste make-up benadrukt hoe we ons voelen. En wie we willen zijn.

Daarom ontwikkelt NUI exclusieve, duurzame schoonheidsproducten. Voor sterke persoonlijkheden met een verlangen naar een vleugje luxe. NUI gelooft in de positieve kracht van cosmetica. Het feit dat iedereen er net zo goed uit moet kunnen zien als hij of zij zich voelt. En dat het mogelijk is zonder iemand pijn te doen.

Niet voor niets betekent NUI "geweldig" in de Maori-taal. Een volk wiens nauwe band met de natuur we als model hebben genomen.

 

Visie


Hoogwaardige natuurlijke cosmetica die 100% voldoet aan onze behoefte aan esthetiek en tegelijkertijd schoon, veganistisch en duurzaam blijft. NUI ontwikkelt iriserende, sterke, moderne kleuren die blijven hangen. Kostbare texturen die zich zachtjes je huid knuffelen. Producten waar je je goed bij voelt. Waar je graag naar kijkt. Die je graag ruikt. Die je graag toepast.

 

NUI wil Bewuste Schoonheid die leuk is en bij je levensstijl past. Je hoeft je dus niet constant af te vragen of je vandaag je favoriete lipstick of je geweten thuis laat.  Niet hoeven te kiezen tussen ecologisch bewustzijn en de vreugde van vrouwelijke elegantie

Samen met jou wil NUI een betere maken van twee werelden. Tot niemand zich kan herinneren dat het ooit anders was.