• Binnen 24 uur een reactie of advies
  • Gratis verzending boven vijfenzeventig euro
  • Kortingscode BLOOMING30 voor 30% korting!

The Glow

 The Glow heeft een heel eenvoudig motto: bevrijd je huid van alles wat niet goed voor je huid is en voed haar met alleen de beste,  zuivere,  botanische ingrediënten. 100% biologische en onbehandelde plantaardige oliën, plantboters en hydrosolen behouden hun genezende kracht en laten je huid helder, kalm en stralend achter.

De biologische cosmeticalijn The Glow Essentials biedt alles wat je nodig hebt voor een volledig natuurlijke huidverzorgingsroutine.

 

Wat maakt The Glow Essentials zo bijzonder?

 

De Essentials zijn gemaakt met de bedoeling  de schoonste huidverzorgingsproducten op de markt te zijn. Compromisloos puur, zonder synthetische ingrediënten en met een gereduceerde maar verfijnde line-up van de beste plantaardige ingrediënten ter wereld. De Essentials zijn de enige producten voor een eenvoudige, gezonde huidverzorgingsroutine.  Beschouw ze als een minimalistische capsule-garderobe: mix en match ze om aan elke behoefte van je huid te voldoen.

 

ULTRA PURE - Van natuur tot fles

Onze cosmetica bestaat uit de beste koudgeperste plantaardige oliën, geneeskrachtige plantboters, hydrosolen en botanische actieve ingrediënten van in het wild vervaardigde of gecertificeerde biologische bronnen.

The Glow heeft haar formuleringen bewust beperkt gehouden en gebruikt alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat ze het meest positieve effect hebben op de huid: op deze manier zorgt The Glow ervoor dat de individuele actieve ingrediënten in een voldoende hoge concentratie aanwezig zijn en minimaliseert The Glow tegelijkertijd het risico van onverdraagzaamheid. Hierdoor is The Glow care ook geschikt voor de gevoelige huid.

Alle producten van the Glow zijn gegarandeerd vrij van:

- Alle soorten synthetische ingrediënten
- Kunstmatige geuren en kleuren
- Minerale oliederivaten
- Siliconen

- Schadelijke conserveermiddelen
- Aluminiumzouten
- Microplastic
- kankerverwekkende stoffen
- hormoon-nabootsende stoffen

 

DUURZAAM:  Het gebruik van The Glow is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu

 

- The Glow gebruikt puur botanische ingrediënten, met uitzondering van Wonderbalm, waar ze bijenwas gebruiken van Duitse biologische imkers om hen te ondersteunen bij het behoud en de bescherming van de bijenpopulatie.

- The Glow besteedt ook aandacht aan pure oorsprong en eerlijke voorwaarden voor de grondstoffen. De Cupuacu-boter wordt bijvoorbeeld in het wild gemaakt door inheemse boeren in de Amazone  en de cactusvijgzaadolie van een coöperatie in Marokko.

- Het bedrijf  is vanaf het begin plasticvrij, de verpakkingen zijn gemaakt van glas en kunnen worden gerecycled.

- De cosmetica is niet goedkoop, maar de producten zijn letterlijk hun prijs waard.  De zuiverste ingrediënten en een luxe uitstraling, maar tegen schappelijke prijzen. Puur natuurlijke cosmetica zou geen voorrecht van enkelen moeten zijn, maar betaalbaar voor elke vrouw.