• Binnen 24 uur een reactie of advies
  • Gratis verzending boven vijfenzeventig euro
  • Kortingscode BLOOMING30 voor 30% korting!

My Story

 

 

Mijn zoektocht naar evenwicht in voeding, sport en verzorging is een paar jaar geleden begonnen. Ik ben begonnen mij te verdiepen in voeding volgens het orthomoleculaire principe en ik heb gezocht naar de beste vormen van sporten voor het vrouwelijke lijf. Het viel mij op dat er over voeding en sport superveel te vinden is. Mega interessant. Maar er is meer.

 

Ik hield me heel erg bezig met wat ik in mijn lichaam stopte, maar niet met wat ik op mijn gezicht en lichaam smeerde. Af en toe las ik iets over natuurlijke huidverzorging en de voordelen die dit zou bieden. Geen hormoonverstorende stoffen, geen irritatie, geen toxische stoffen. Klinkt goed toch?

 

Toen ik me ging verdiepen in skincare voor de vrouw in de bloei van haar leven (vanaf 30/35 jaar) kwam ik vrij snel bij sites die allerlei onnatuurlijke foefjes aanbieden om maar jong en stralend te blijven. Maar ik ben juist op zoek naar natuurlijke huidverzorging en make up die mij  laat stralen op elke leeftijd die ik mag bereiken.  Dit is mijn wens voor alle vrouwen: geniet van de bloei van je leven! Verzorg jezelf op de mooiste, meest natuurlijke manier en geniet van je stralende huid.

 

Tijdens mijn onderzoek ben ik in contact gekomen met geweldige, natuurlijke, vegan en dierproefvrije skincare en make up. Ik heb eerst uitgebreid getest en ik schrijf blogs over mijn bevindingen. Alleen de producten waar ik voor 100% achter sta kun je in de webshop vinden. De producten zijn van exclusieve, hippe merken die je niet zomaar bij elke drogisterij of parfumerie kunt vinden. Van een aantal brands ben ik zelfs het eerste en/of enige verkooppunt!

 

Volg Blooming Woman ook op onze Socials om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en brands die online komen. Ik blijf ondertussen natuurlijk op zoek naar de mooiste nieuwe merken en zal je hierover informeren.

Kijk lekker rond op de website en stuur me gerust een berichtje bij vragen.

 

Enjoy!

 

-X-

 

Marie-Jeanne